Print Boutique je online projekt specijaliziran za tisak posjetnica, poslovnih dokumenata, čestitki, pozivnica, postera te drugih promotivnih materijala. Iza Print Boutiquea stoji iskusni tim Cerovski Print Boutique tiskare, koja je kredibilitet na tržištu postigla ne samo kvalitetom rada već poslovnim pristupom koji uključuje kontinuirano usavršavanje, spremnost na izazove, kreativnost u inovaciji, a sve u službi unapređenja korisničkog iskustva.

NAŠ MOTO

Strastveno vjerujemo da visoka kvalitete tiska nije nužno uvjetovana visokim cijenama, kao i da usluga web trgovine ne znači manje osobnog pristupa koji naši klijenti dobivaju u “offline” kontaktu. Print Boutique nastao je kroz ideju visoke kvalitete po odličnim cijenama, a to znači da bez obzira na vaš budžet, propozicije vaših projekata ili razinu poznavanja grafičkih ili tiskarskih elemenata, predstavlja savršeno tiskarsko rješenje prilagođeno svim vašim potrebama.

RJEŠENJE ZA SVE

U našoj djelatnosti imamo prilike raditi s profesionalnim grafičkim dizajnerima, stručnjacima marketinškog komuniciranja, ali i početnicima u svijetu dizajna i/ili tiska. Sve podjednako cijenimo i svima podjednako pristupamo. Bez obzira tko su naši klijenti, za svakog imamo prilagođeno rješenje – široku paletu besplatnih profesionalno dizajniranih predložaka (za one koji nemaju mogućnost samostalnog dizajna) ili korištenje usluga našeg dizajnerskog tima (za one koji žele jedinstven dizajn) te mogućnost korištenja vlastitog dizajna pripremljenog za tisak.

Iako smo naglasak stavili na posjetnice, to je samo početak – bez obzira da li trebate otisnuti svoje korporativne materijale ili se pripremat za rođendansku proslavu, naši ekskluzivni i besplatni predlošci posebno su prilagođeni tako da pronađete upravo ono što vama treba. A ako ne nađete – potražite našu pomoć. 

KVALITETA TISKA

Naša bogata baza promotivnih materijala pripremljena je tako da odgovara svakoj poslovnoj ili osobnoj potrebi, imajući na umu vaš budžet, stil ili prigodu. Vaše narudžbe tiskamo na više vrsta papira (premazani sjajni/mat, nepremazani, teksturirani, s različitim efektima) na HP Indigo digitalnom stroju koji kvalitetom nimalo ne zaostaje za klasičnim offset tiskom. Dapače, Indigo tisak je detaljniji i konkretnije prikazuje kolore i najbitnije - povoljno tiska manje naklade. 

ODGOVORNOST PREMA OKOLIŠU

Izuzetno ozbiljno shvaćamo odgovornost prema okolišu. Sav naš digitalni tisak je proizveden koristeći ekološki održive procese i proizvode. Sva naša tinta je apsolutno reciklirajuća. Sav ostatak papira se reciklira, pritom smanjujući negativan utjecaj na okoliš. Također posjedujemo Međunarodne certifikate za standardizaciju ISO 9001 i ISO 14001.