Kuverte


KUVERTE

Ulaganje u personalizirane kuverte u skladu s vizualnim identitetom vaše tvrtke svakako je odličan odabir. Kuverta koja nosi ima i znak vaše tvrtke biti će primijećena. Dobro dizajnirana kuverta jednako je važna kao i poslovni dokumenti koji se njome prenose. Neka vaša poslovna korespondencija bude na ozbiljnoj poslovnoj razini, a kod dizajniranja pripazite da bude u skladu s dizajnom memoranduma i posjetnice, kako bi vaše poslovno komuniciranje imalo zaokruženu i upečatljivu priču.

Kuverte mogu biti različitih dimenzija, oblika i kvalitete izvedbe. Važno je definirati za što vam kuverta služi. Naše kuverte su u standardnom poslovnom formatu, DL. DL otisnuta kuverta savršeno pristaje uz tri puta presavinuti memorandum.230 x 110 mm

Jednostrani

Agrippina 140 g


Imate li svoj dizajn kuverti, pripremljen prema tehničkim specifikacijama za tisak, jednostavno ga uploadajte i mi ćemo ga otisnuti za vas. Ako nemate, izaberite među stotinama profesionalno dizajniranih predložaka spremnih za personalizaciju prema vašim poslovnim potrebama. Ili nazovite našeg dizajnera, koji će za vas napraviti jedinstveni dizajn.


Imate dizajn i pripremu? Pošaljite nam materijale i naručite izradu.
Izaberite predložak iz naše baze koji odgovara vašim potrebama.

Želite da vaši tiskani materijali izgledaju točno kako vi želite?


Zbog veće ekskluzivnosti kuverte se tiskaju samo za vas! Osobno ih slažete i zatvarate posebno pripremljenom naljepnicom koju isporučujemo u kompletu s kuvertama.


TREBAŠ POMOĆ?

Za sve vaše upite dostupni smo od ponedjeljka do petka od 9h do 17h.
Javite nam se telefonski na 01/222-6660 ili pošaljite
mail na
info@printboutique.hrKoličina Jednostrano
100 3,40 kn
200 1,97 kn
500 1,36 kn
1.000 1,10 kn

Iskazane cijene su jedinične i uključuju PDV.