KAKO NARUČITI

DIZAJNIRAJ

Kako ćete dizajnirati vaš finalni proizvod, to je apsolutno na vama. Mi smo tu da vam pomognemo realizirati sve vaše zamisli, jer vaš cilj je i naš cilj – kvalitetan tisak uz brzu produkciju i još bržu dostavu. Zato vam za dizajn željenog proizvoda pružamo čak tri mogućnosti.Imate gotov dizajn i pripremu za tisak?
Uploadajte materijale i mi ćemo ih otisnuti.Izaberite besplatni predložak dizajna
i personalizirajte ga sa svojim podatcimaMi ćemo za vas osmisliti dizajn
prema vašim specifičnim željama.NARUČI

Nakon što ste odabrali svoj dizajn i definirali specifikaciju tiska (odabrali količinu i/ili vrstu dorade), narudžba vas čeka u košarici i možete nastaviti s kupovinom. Odabirete način plaćanja i dostave. Platiti možete Visa, MasterCard, Maestro i Diners karticama jednokratno te Diners karticama obročno do 6 rata. Transakcije su sigurne i zaštićene standardima internet plaćanja. Gotov proizvod može biti isporučen dostavnom službom na vašu adresu ili ga možete preuzeti osobno kod nas.

Sve obavijesti o kupnji i statusu vaše narudžbe stižu na vašu e-mail adresu. Kupovati možete kao gost, a prijavite li se kao registrirani korisnik jednostavno ponavljajte prethodne narudžbe, primate obavijesti o novim proizvodima i ostvarujte popuste.TREBAŠ POMOĆ?

Za sve vaše upite dostupni smo od ponedjeljka do petka od 9h do 17h.
Javite nam se telefonski na 01/222-6660 ili pošaljite
mail na
info@printboutique.hr