IZABERI PREDLOŽAK

Nemate dizajn? Mi smo ga već kreirali za vas!Nemate vremena da angažirate grafičkog dizajnera koji će vam kreirati dizajn materijala koji želite tiskati? Ovo je pravo rješenje za vas. Naša bogata baza profesionalno dizajniranih predložaka uključuje stotine i stotine gotovih dizajniranih pozadina za posjetnice, memorandume i kuverte. Na vama je da ih personalizirate svojim podacima i tekstom, a pri tom se možete poigrati pozicijama, veličinom i vrstom fonta te bojama, kako bi stvorili finalni proizvod koji je upravo ono što odgovara vama i vašem poslovanju.

Predloške posjetnica, memoranduma i kuverta možete pretraživati u mnogo kategorija podijeljenih prema različitim industrijama, što olakšava odabir najboljeg kreativnog rješenja za vas. Također možete birati iz raznih predložaka čestitki i pozivnica koje su podijeljene po prigodama, a ostatak predložaka za ostale proizvode dolaze uskoro.

Odaberite posjetnice, memorandume, kuverte, pozivnice ili čestitke te prilagodite predložak koji vam najbolje odgovara. Želite li ipak koristiti svoj dizajn to možete napraviti odabirom Pošalji svoj dizajn ili Zovi dizajnera ako trebate stručnu pomoć našeg kreativnog tima.