DOSTAVA

Naručenu robu možete osobno preuzeti kod nas ili ćemo je dostaviti za vas na željenu adresu. Ovu opciju možete definirati prilikom finalizacije narudžbe robe. Cijena dostave je 30,00 kn , a automatski se obračunava i vidljiva je prilikom zaključivanja narudžbe.Dostavu kupljenih proizvoda vrši dostavna služba Overseas Express. Dostava se vrši do stambenog objekta na navedenoj adresi.

Proizvodi će biti zapakirani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja proizvoda kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Sve naknadne reklamacije proizvoda zbog oštećenja nastalih prilikom dostave neće biti uvažena. Roba je osigurana od gubitka prilikom dostave. Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obvezan potpisati otpremnicu koju uzima kurirska služba.

Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe. Rok isporuke je pet do osam radnih dana od dana narudžbe*, ovisno o količini i vrsti proizvoda. Naručenu robu možete osobno preuzeti kod nas ili ćemo je, u roku pet do osam radnih dana od dana narudžbe dostaviti za vas na željenu adresu. Za sve naručene i plaćene proizvode rokovi isporuke počinju teći od sljedećeg dana. U rokove izrade i isporuke se ne računaju subote, nedjelje te državni praznici. Ukoliko postoje tehničke mogućnosti i kapaciteti roba će biti isporučena i ranije od predviđenih rokova.* Iznimni raspored vožnje imaju otoci i mjesta koja ne podržavaju svakodnevnu dostavu, a raspored i mogućnost dostave na otoke molimo provjerite u rasporedu dostave na otoke. Ukoliko nije moguća dostava, molimo da nas kontaktirate na telefon 01/222-6660 ili nam pošaljite upit emailom na adresu info@printboutique.hr.